Kennismakingsgesprek

 

Nadat u met de telefoon of via e-mail contact hebt opgenomen met Halkes InfoPro, wordt een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Het moet namelijk wel klikken tussen u als opdrachtgever en Chris Halkes als opdrachtnemer. Zeker bij opdrachten voor opsporingsonderzoek is het zeer belangrijk dat beiden het gevoel hebben dat ze elkaar kunnen vertrouwen.

 

 

Uw afspraken met Halkes InfoPro

Het kennismakingsgesprek duurt meestal ongeveer een uur. Erin komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

  • Uw uitleg van de opdracht waarvoor u Halkes InfoPro wilt inschakelen: wat wilt u precies bereiken, wat is het doel van het onderzoek of de campagne en welke informatie is daarvoor al beschikbaar?
  • Uitleg over wat u van Halkes InfoPro kunt verwachten: wat kan Chris Halkes voor u als detective, journalist, redacteur of notulist betekenen?
  • Afspraken over de tarieven. Na het kennismakingsgesprek moet u een duidelijk beeld hebben wat het werk door Halkes InfoPro u ongeveer gaat kosten, zodat u een goede afweging kunt maken over hoe u verder wilt gaan.
  • Afspraken over de onderlinge communicatie: bijvoorbeeld over wie binnen uw organisatie het aanspreekpunt is voor Halkes InfoPro.
  • Afspraken over de vervolgstappen. Meestal krijgt u na het kennismakingsgesprek een offerte aangeboden voor de opdracht. Daarin staat doorgaans ook aangegeven hoe Halkes InfoPro van plan is de opdracht aan te pakken.

 

Locatie naar keuze

Het kennismakingsgesprek vindt plaats op een locatie naar uw keuze. Het gesprek, dat meestal ongeveer een uur zal duren, is gratis. Wel kan voor reiskosten en reistijd een kleine onkostenvergoeding in rekening worden gebracht. Na het kennismakingsgesprek staat het beide partijen vrij om te besluiten wel of niet met elkaar in zee te gaan.

 

Wilt u Chris Halkes als detective, marketingredacteur, eindredacteur, notulist of journalist inschakelen, bel of mail dan middels de contactinformatie onderaan deze pagina.

 

U bent hier: Start>kennismakingsgesprek