Marketing-pr

 

Met goede teksten vergroot u de professionele en betrouwbare uitstraling van uw onderneming en uw producten. Halkes Marketing-pr helpt u daarom met de teksten die nodig zijn voor uw marketing en public relations.

Halkes Marketing-pr is het tekst- en communicatiebedrijf van informatie-ondernemer Chris Halkes. Het richt zich op het bedrijfsleven en is gevestigd in Zaltbommel.

Chris schrijft of verbetert uw online en offline teksten. Daarnaast helpt hij u met raad en daad om het bereik van uw boodschap te vergroten.

 

Tekstschrijver voor ondernemers

Halkes Marketing-pr levert de volgende producten en diensten:

  • Persberichten en pr: Chris Halkes is een expert in het schrijven van persberichten. Daarbij geeft hij ook media-adviezen, zodat u het hoogst mogelijke rendement uit uw persberichten kan halen.
  • Content marketing: met informatie van hoge kwaliteit haalt u meer bezoekers naar uw website. Chris kan uw website hiervoor verrijken met inhoudelijk sterke blogs en white papers.
  • Eindredactie: Eindredactie is het grammaticaal corrigeren en taalkundig verbeteren van bestaande teksten. Ondernemers hebben hieraan vooral behoefte bij hun websites. Na eindredactie is een website klantvriendelijker en maakt de ondernemer erachter een meer professionele indruk.
  • Website-teksten: Chris verbetert niet alleen de tekst op websitepagina’s, hij schrijft ze ook. Zijn webteksten zijn duidelijk, aantrekkelijk en zoekmachinevriendelijk (SEO).
  • Vakjournalistiek: Chris levert inhoud voor artikelen van vak- en bedrijfsbladen en voor op branches gerichte nieuwswebsites. Hij neemt daarvoor interviews af en maakt reportages en verslagen van congressen en evenementen.

 

Wilt u Chris Halkes voor uw pr en schriftelijke communicatie inschakelen, bel of mail dan nu met behulp van de onderstaande contactinformatie.

 

 

U bent hier: Start>Marketing-pr